Persoonlijk zakelijk aanbod
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Alleen topkwaliteit koffie
snel en veilig thuisbezorgd
Nederland

Coffee Supplies

Voor iedere smaak hebben wij een passende en unieke kwaliteitskoffie.

Wij zijn de erkende distributeur van Tchibo Coffeeservice in de Benelux. Wij leveren kwaliteitskoffie, waaronder verschillende espresso melanges, koffie blends en filterkoffie. Wij leveren onze koffie aan onder andere bedrijven of horecazaken. Dankzij onze koffie kunnen zij hun gasten en/of medewerkers elke dag de perfectie koffiebeleving bezorgen. Bij Coffee Supplies Nederland bent u aan het juiste adres voor de beste koffie!

En deze koffie kan ook bij u thuis gedronken worden. Naast koffie en thee, leveren wij diverse koffieapparaten, maar ook serviceproducten voor bij de koffie zoals servies, chocolade, suiker en melk e.d. om de perfecte koffiebeleving te creëren!

Kortom, wij ontzorgen u in al uw koffie- en theewensen!

Coffee

Onze koffiesoorten

Van traditionele Italiaanse espresso tot een 3-voudig gecertificeerd trendy koffiemerk! Voor al uw smaken bent u bij het juiste adres.

Zoekt u een echte espresso, dan kiest u bijvoorbeeld voor Piacetto Binnen deze koffielijn leveren wij ook een variant gemaakt van de gele koffiebes, de ‘Yellow Catuai’.

Verder bieden wij de ‘ultieme’ koffie op gebied van MVO. ‘Smokin Bean’. Deze koffie is 3-voudig gecertificeerd, Rainforest Alliance, Fairtrade en Biologisch. En het is absolute topkoffie van arabica bonen!

Van bonen tot instant, koffiecapsules en filterkoffie. Bij ons bent u op de juiste plaats, tegen de scherpste prijs.