Persoonlijk zakelijk aanbod
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Alleen topkwaliteit koffie
snel en veilig thuisbezorgd

Machines

Coffea

Coffea

WMF is de marktleider op het gebied van volautomatische koffie machines. De Coffea volautomatische machines worden geproduceerd door WMF. Door onze samenwerking met Tchibo kunnen wij deze volautomaten tegen zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden.

Elke machine is uniek en is aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. De machines worden gemaakt in Duitsland. Machines voor de kleinste kantoren, tot aan de grootste Horeca bedrijven. WMF en Coffea koffiemachines kom je overal tegen.
Veromatic

Veromatic

Veromatic heeft als missie: “To bring happiness at work”. Dat doel geven ze gestalte door het ontwikkelen en produceren van state-of-the-art machines die consumpties van uitstekende kwaliteit bieden aan consumenten. Met als uitgangspunt: “Made to serve, designed to last”. Stevige machines met een prachtig resultaat in de koffiekop. Eenvoudig in gebruik en onderhoud.
Coffea

Coffea Delight

Maximale variatie zonder grenzen

Of het nu gaat om de perfecte start van de dag, de espresso na de lunch of de energieboost in de middag – de volautomatische ‘Coffea Delight’ biedt maximale vrijheid in de keuze van drankjes. Deze omvatten espresso, café crème, cappuccino en koffie verkeerd of een latte macchiato. Gemalen koffie kan ook worden toegevoegd via een extra dispenser, bijvoorbeeld om cafeïnevrije koffie te zetten. Een centrale heetwater-dispenser vult het drankenmenu ook aan voor perfecte theespecialiteiten. Machine kan geleverd worden in verschillende variaties, bijvoorbeeld met 2 molens, maar ook met 1 molen en een dispenser voor topping.

 

Voor meer informatie kijkt u in de informatiefolder

1-20 personen
Bonenmachine
tot 80 kopjes per dag
Coffea

Coffea Intense

Snel, gemakkelijk en gevarieerd

De Coffea Intense biedt tot 54 warme dranken voor elke smaak. Ze tovert favoriete drankjes, inclusief speciale wensen – van extra melkschuim tot een extra sterke koffiesmaak – en noteert elke variant. De gebruikersinterface is duidelijk en intuïtief.

1-30 personen
Bonenmachine
tot 100 kopjes per dag
Coffea

Coffea Proffesional

Ruimtebesparend, divers en betrouwbaar

Altijd perfecte koffiekwaliteit voor maximaal koffiegenot – dankzij het slanke design is de ‘Coffea Proffesional’ in elke koffiekeuken en op elk aanrecht te vinden. Alle drankverzoeken kunnen worden geselecteerd en eenvoudig worden voorbereid via het aanraakscherm. Met maar liefst 16 verschillende warme dranken in drie formaten blijft geen wens onvervuld.

Deze machine is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Van een topping variant tot een Dynamic Milk systeem.

1-50 personen
Bonenmachine
tot 180 kopjes per dag
Coffea

Coffea Dynamik

Afwisseling op het hoogste tempo

De Coffea Dynamik is de volautomatische koffiemachine om op topsnelheid van koffie te genieten. Hij maakt indruk met zijn slanke afmetingen, het individueel configureerbare touch-display, de LED-verlichting met informatiefunctie en de SML-functie, die garant staat voor warme dranken in drie formaten. Het maakt volautomatisch warme en koude melk en warm melkschuim.

1-100 personen
Bonenmachine
tot 250 kopjes per dag
Veromatic

Minibar Espresso

Minibar effect

De koffiespecialiteiten worden vers bereid uit koffiebonen die gemalen worden door de Ditting-molen met keramische maalschijven. De Vero-brewer zorgt vervolgens voor de beste in-cup kwaliteit. Voor gegarandeerde koffiekwaliteit! Liefhebbers van thee kunnen gebruikmaken van de aparte heetwater-uitloop.

1-30 personen
Bonenmachine
tot 80 kopjes per uur
Veromatic

Minibar Instant

Minibar concept

De Minibar Instant koffiemachine serveert een scala aan dranken. Van koffie, koffiespecialiteiten tot chocoladedrank. Bovendien heeft de machine een seperate uitloop voor heet water. Standaard beschikt de machine over de mogelijkheid om de koffiesterkte te regelen. Ook is de machine voorzien van cupsensoren. De machine heeft standaard 4 canisters, bestemd voor instantkoffie, melktopping, cacao en suiker.

1-75 personen
Instant machine
120 per uur
Veromatic

Minibar Soep

Minibar effect

De minibar soep biedt consumenten een keuze uit drie verschillende soepen. De sterkte van de soep kan via het menu eenvoudig worden ingesteld. Mocht er behoefte zijn aan andere soepen dan kunnen de soepen eenvoudig worden verwisseld en kan het keuzemenu worden aangepast.

1-75 personen
Soep machine
100 per uur