Persoonlijk zakelijk aanbod
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Alleen topkwaliteit koffie
snel en veilig thuisbezorgd

Zoeken

Pure Thee

Thee

Pure Thee Selection

Grote variatie

Met het assortiment van de Pure Tea Selection willen wij u een grote keuze aan mogelijke smaken aanbieden. We vertrouwen niet alleen op de klassieke soorten, maar ook op moderne trends zoals wellness-theeën en kurkuma.

Download hier de folder van Pure Thee Selection

Thee

Zwarte thee

Klassiek en sterk

De intense zwarte thee-soorten komen uit de beroemdste theetuinen in Azië. Of het nu gaat om een klassieke theemoment of als een zacht genot tussendoor – hier vindt u precies het juiste. Optimale smaak bereik je met vers water met een temperatuur van 100 ° en een zettijd van 3-5 minuten.

Thee

Kruiden thee

Fruitig en Pittig

Voor onze aromatische, deels biologisch gecertificeerde kruidentheeën worden natuurlijke, onbehandelde wortels, bladeren, bloemen en zaden vers geoogst zodat de meeste waardevolle ingrediënten behouden blijven. Laat 5-6 minuten trekken bij een watertemperatuur van 100 °.

Thee

Fruit thee

Fruitig en Pittig Vruchtenthee is een ware rage. Onze melanges danken hun verfrissende smaak aan het grote aantal verschillende fruitsoorten dat we combineren. Elke soort verrast met zijn eigen noot. Optimale smaak bereik je met vers water van 100 ° C en 5-8 minuten laten trekken.
Thee

Groene thee

Fijn, Scherp en Elegant Groene thee is een van ‘s werelds meest populaire warme dranken. Met onze nobele variëteiten uit Azië wordt elke beker een kleine ceremonie in het dagelijks leven. U bereikt een optimale smaak met vers water dat is afgekoeld van 100 ° C tot 70 ° C en 2-3 minuten laat weken. 

Goed voor stemming en klimaat

Het BIO-gecertificeerde assortiment is al opgezet volgens de laatste normen. Hierbij garanderen wij 100% natuurlijke ingrediënten.

Voor de theezakjes in onze bekerporties gebruiken we maïszetmeel, een industrieel composteerbare variant. Omdat wij van mening zijn dat bij bewust genieten ook een zuiver geweten hoort.

Groot assortiment
Selectie van zwarte, groene, fruit- en kruidenthee in kop- en potporties

BIO-gecertificeerde kwaliteit
Selectie van gecertificeerde biologische rassen met 100% natuurlijke ingrediënten

Duurzaam verpakkingspapier
FSC-gecertificeerde verpakking: 100% recyclebare theezakjes, gemaakt van natuurlijke grondstoffen

Accessoires van hoge kwaliteit
Een perfect gecoördineerde selectie van serviesgoed en verkooppromotie

Scroll naar top